fbpx

E-book ára

Diétás kisokos

E-book

br. 6.990 Ft
bruttó 6.990 Ft

LEGFONTOSABB RÉSZLETEK:

Miben segít az e-book?

Étrend összeállítás

Megtanulhatod, hogyan állítsd össze a saját étrendedet diétás céljaidnak megfelelően.

Táplálkozási alapok

Elsajátíthatod a táplálkozás alapjait és saját magad táplálkozási tanácsadójává válhatsz.

Márkafüggetlenség

Nem tartozunk egyik szekértáborhoz se. Nem fogunk rábeszélni teljesen fölösleges, megtévesztésen alapuló, haszontalan kiegészítők szedésére.

Tartós fogyás

A fogyást követően sem hagyunk magadra. A visszavezető diéta segítségével képes leszel hosszú távon fenntartani az elért súlyodat.

Pénzt takaríthatsz meg

Hiszen kell a kisebb méretű ruhákra, nem? Felfedjük, mi a különbség a rövidtávú fogyókúrák és az életmódváltás között.

Gyakorlati útmutató

Nem csak feltárjuk a problémákat, hanem megoldási stratégiát nyújtunk az életmódváltó rutinod kialakításához.

Mit ad nekem az e-book?

Az e-book megtanít az ételnaplózás egyszerű módszerével a napi energiabeviteled monitorozására, szenvedés és koplalás nélkül diétázni – akár csak pár kilótól, akár nagyobb súlyfeleslegtől szeretnél megszabadulni.

A legtöbb fogyókúrát a szegényes ételválaszték és tiltólisták jellemzik. Mi egy olyan módszerrel fogunk megismertetni, amibe beillesztheted a kedvenc nasidat és nem kell üresen korgó gyomorral a következő étkezést várnod.

Egy teljesen személyre szabott stratégiát fogsz elsajátítani, amivel a szupermarketbe beesve se fogsz elveszni az élelmiszercímkék között. Kezdőként ez egy jó kiindulási alap lehet, amivel rengeteg pénzt megtakaríthatsz, mert különbséget fogsz tudni tenni a fenntartható étkezés és az illékony sikert ígérő csodapirulák között. A kurzusban összegyűjtött anyagokat tudományos kutatások igazolják, amik a gyakorlatban is megállták már a helyüket, a szakmai tapasztalatunkkal kiegészítve. 

Hol rontják el a legtöbben sokan ?

Belénk lett nevelve, hogy a diéta egy modernkori mártírkodás, ahol kedvenc falatjainkkal csak álmunkban találkozhatunk – az pedig teljesen természetes, hogy egy drasztikus fogyókúra után mindent visszahízunk, hiszen „ilyen a genetikánk.” A genetikát okolhatjuk a túlsúlyért, de tegyük hozzá, ennek köszönhető az is, hogy élünk és a villamosra várva, ha megéhezünk, nem halunk azonnal éhen másodpercek töredéke alatt.

Nem mindig kerülhetőek el a külsős étkezések a családdal – sőt, néha kell is picit pihentetni a diétát. Sok ember küzd azzal, hogy nem szeretné több hónap kemény munkáját egy csalóétkezéssel tönkre tenni, de ha mégis egyszer megtörténik, akkor utána teljesen elengedi a diétát. Az e-bookban külön fejezetet szentelünk arra, hogy ha fontosnak tartod, fel tudd mérni az étteremben elfogyasztott ételek energiatartalmát.

Gyakran Ismételt Kérdések

Előre gondolkodtunk, és összegyűjtöttünk pár kérdést, ami a kurzus kapcsán felmerülhet benned. Olvass bele nyugodtan, bízunk benne, hogy minden kérdésedre választ találsz közöttük.

Amennyiben mégsem így lenne, csak írj nekünk egy e-mailt a info@aktingym.hu címre. Minden levelet elolvasunk és mindenkinek válaszolunk. 🙂

Annak, aki szeretné megtanulni a táplálkozás alapjait és szeretné sajátmaga összeállítani az étrendjét és ezzel rengeteg pénzt spórolni.  

Az e-book segít a legegyszerűbb módon a napi energiabeviteled megbecsülni és szenvedés és koplalás nélkül diétázni.

Neked szól az e-book, ha nem tudsz eligazodni a táplálkozással kapcsolatos információk tengerében.

Neked szól, ha szeretnéd az étrendedet tudományosan bizonyított, naprakész információk alapján összeállítani. 

Neked szól, ha szeretnél kevésbé „egészségesnek” cimkézett ételeket, például a kedvenc sütidet is beiktatni az étrendedbe bűntudat nélkül. 

Azoknak nem ajánlott, akiket nem érdekel a táplálkozás alapjai és csak egy étrendet szeretnének, amivel sikeresen lefogynak/tömegnövelnek. Nekik mindenképpen egy személyre szabott étrendet javasolnék. 

Továbbá nem ajánlott azoknak sem, akik valamilyen betegséggel küzdenek, mivel ez e-bookban leírt ajánlások mindig egészséges emberekre vonatkoznak. 

Bármely betegség fennállása esetén csak dietetikus által írt étrend javasolt.

Nem ajánlott annak, aki úgy érzi mindent tud a táplálkozás témakörében és képes összeállítani a saját étrendjét a céljának megfelelően. 

Az e-book nem ad neked tiltólistás élelmiszereket, hanem megtanít enni. Az e-book megtanít a legegyszerűbb módon a napi energiabeviteled megbecsülni és szenvedés és koplalás nélkül diétázni.

Ez teljesen rád van bízva, de eláruljuk a „titkot”, fogyás szempontjából teljesen mindegy. 

Az e-bookban leírtak nem helyettesítik a szakszerű orvosi ellátást, csupán általános ajánlásokat tartalmaznak egészséges emberek számára!

Az e-book megvásárlását követően 24 órán belül kapni fogsz egy linket, ahonnan 1 heted lesz letölteni a dokumentumot.

A videókat online nézheted, egy zárt oldalon, ahova csak a tagok juthatnak be.

Nézheted őket a laptopodon, de akár a tableteden, vagy telefonon is.

A vásárlást követően erről e-mailben részletesen tájékoztatunk.

A megrendelés gombra kattintva tudod megvásárolni a kurzust, ahol bankkártyával tudsz fizetni.

Amennyiben utalással szeretnél fizetni, akkor írj egy e-mailt az info@aktingym.hu címre.

Fehérjeforrások
ingyenes e-book

Az e-bookot a megadott e-mail címre küldjük. Lehetséges, hogy a spam/promóciós mappába kerül. Az igénylést követően 2 perc múlva érkezik meg az e-mail.