fbpx

Online coaching

29.990 Ft / hónaptól

(br. 29.990 Ft)

Mit tartalmaz az online coaching?

Leírás

Részletes leírást kapsz a gyakorlatok kivitelezéséről, megválasztásáról, ezáltal megérted milyen logika alapján épül fel az edzésterv.

Videótár

A részletgazdag gyakorlatleírásokon túl videókon is bemutatjuk a mozgások helyes végrehajtását és tippekkel látunk el.

Támogatás

Az online coaching során heti kapcsolatban leszünk. Az együttműködés során bármit kérdezhetsz edzés és táplálkozás témában.

Gyakorlatelemzés

Ha rögzíted az általad elvégzett gyakorlatokat, akkor azt kielemezzük és megbeszéljük az esetleges hibákat.

Edzésterv

A célodnak megfelelően állítjuk össze az edzéstervedet, amit minden héten az edzésnaplód alapján módosítunk.

Macro coaching

A célodnak megfelelő makrotápanyag és kalória ajánlást kapsz. Ez nem konkrét étrend, csak egy iránymutatás

Friss kutatásokon alapuló oktatás

Az online coaching során felmerülő javaslatok kutatásokon alapszanak, amiket aszerint frissítünk, ahogy újabb naprakész adatok válnak elérhetővé a témában. 

KIK VAGYUNK MI?

Lenkei Anna Dorina vagyok az Aktin GYM egyik alapítója.

A Testnevelési Egyetemen végeztem és azóta is folyamatosan képzem magam az edzéssel és táplálkozással kapcsolatban. Kezdetekben rengeteg mindent önállóan tanultam meg, de sajnos gyakran rossz forrásokból tájékozódtam.

Elhatároztuk, hogy létrehozunk egy szolgáltatást, ahol a hozzánk hasonló hétköznapi emberek minden fontos infót elérhetnek hiteles forrásból ahhoz, hogy a létező legegyszerűbb módon a lehető legtöbbet hozhassák ki az edzéseikből.

Az alapítótársam, Fábián Dániel, aki tapasztalt személyi edzőként, képzett táplálkozási tanácsadóként és nem mellesleg mérnökként és webfejlesztőként szuper tartalmakat készít. Ketten együtt nagyon jó csapatot alkotunk és tökéletesen kiegészítjük egymást. Ez a titka annak, hogy miként tudtunk létrehozni olyan magas szintű tananyagokat, mint amelyekkel az Aktin GYM kurzusaiban és az online coaching során találkozol.

csatlakozz most kedvezményes áron

10% kedvezmény a AGYM10 kuponkóddal

december 31-ig

nap
óra
perc
mp

Gyakran Ismételt Kérdések

Személyes konzultációt nem tartalmaz. Amennyiben inkább személyi edzés keretei között szeretnéd megtanulni az alapokat, akkor keresd meg valamelyik edzőnket

Az edzésterv a rendelkezésre álló eszközeid, az edzettségi szinted és céljaid alapján kerül összeállításra. Itt nem egy sablon edzéstervet kapsz, hanem egy teljesen rád szabott edzésprogramot. Akár teljesen kezdőként is belevághatsz. 

A szolgáltatás elsősorban makrotápanyag- és kalória mennyiség meghatározást foglal magában. De amennyiben kezdő vagy a táplálkozás terén, akkor az edzésterv mellett a táplálkozásban is nyújtunk segítséget. Ez nem konkrét étrendet jelent, csak iránymutatást adunk. 

A célunk az, hogy egy olyan tudást adjunk át, amivel a későbbiekben önállóan is képes leszel az edzéseid összeállítására. 

A gyakorlatokról részletes leírást adunk, megérted, hogy miért pont azt a gyakorlatot választottuk. Át fogod látni, hogy az edzésterv milyen logika szerint épül fel. 

Az első konzultáció, amennyiben lehetséges, egy online hanghívás formájában történik. A heti konzultáció során a kommunikációs platform a te igényeidnek megfelelően kerül kiválasztásra. 

Az edzésterveket minden héten vasárnap küldjük ki. Amennyiben előbb szeretnéd megkapni, akkor arra is van mód. Ehhez az szükséges, hogy az edzésnaplód megküld legalább 24 órával előtte. 

Az edzéseid során az egyes gyakorlatokból végrehajtott ismétlésszámokat és a használt súlyokat egy edzésnaplóban kell vezetned. Ez alapján tudjuk mérni a fejlődésed és módosítani heti szinten az edzéstervedet. 

Az edzésnaplóhoz kapni fogsz egy mobilbarát linket, ahol csak ki kell tölteni az adatokat. 

Mindent értek, hol lehet rendelni?