fbpx

49.990 Ft

br. 49.990 Ft

Mit tartalmaz a program?

  • Kielemezzük a jelenlegi étkezési szokásaidat
  • Pontos makrótápanyag- és kalóriamennyiséget kapsz a célodnak megfelelően
  • Heti szintű étkezéslebontást, konkrét, egyszerűen elkészíthető receptekkel
  • Folyamatos kapcsolattartást, kontrollt
  • Táplálékkiegészítő ajánlást kapsz, ha szükséges
  • Hozzáférést kapsz a Kalóriaszámlálás a sikeres fogyáshoz kurzusunkhoz, amely segítségével megtanulod a táplálkozás és az étrendtervezés alapjait
  • Hozzáférést kapsz a Kalóriaszámlálás mesterfokon kurzusunkhoz, amelynek segítségével később megtanulhatod összeállítani saját étrendedet a céljaidnak megfelelően

Gyakran Ismételt Kérdések

Előre gondolkodtunk, és összegyűjtöttünk pár kérdést, ami az étrend kapcsán felmerülhet benned. Olvass bele nyugodtan, bízunk benne, hogy minden kérdésedre választ találsz közöttük.

Amennyiben mégsem így lenne, csak írj nekünk egy e-mailt a info@aktingym.hu címre. Minden levelet elolvasunk és mindenkinek válaszolunk. 🙂

Miután kitöltöd az igénylő űrlapot, kapsz emailben egy részletes állapot-és igényfelmérő lapot (nézd meg a SPAM mappádat is), amiben ismertetned kell velem a szükséges információkat önmagadról, célodat, egészségügyi állapotodat (intoleranciák/allergiák, hormonális-és/vagy emésztőrendszeri problémák stb.) és többek közt a jelenlegi étkezési szokásaidat is.

Miután ezt jóváhagytuk kapni fogsz egy számlát, amit utalással, vagy bankkártyával is kifizethetsz. 

Amennyiben további információkra is szükségünk van, felvesszük veled a kapcsolatot emailben. Ezen információk alapján fogjuk elkészíteni 1 hónapra lebontva a részletes dokumentumodat.

Neked szól, ha egy teljesen rád szabott étrendet szeretnél és vegán, vegetáriánus vagy. Azoknak is javasoljuk, akik egészségügyi megfontolásból növényi alapú receptekkel egészítenék ki hagyományos étrendjüket.

Azoknak nem ajánlott, akik valamilyen betegséggel küzdenek, mivel a mintaétrendben leírt ajánlások mindig egészséges emberekre vonatkoznak. 

Betegség fennállása esetén mindenképpen dietetikus által írt étrend javasolt.

Ha bármilyen kérdés felmerül benned, akkor természetesen segítünk. 

info@aktingym.hu

Az étkezési ajánlást a vendég általi minden szükséges adat (lelet, fotó, étkezési napló stb.)  megküldésének napját követő munkanaptól számított 14 munkanapos határidőn belül készítjük el.

Amennyiben nagyon szükséged lenne a tervedre (3 munkanapon belül), a díj + 25 000 Ft!