fbpx

Miért az Aktin GYM?

Az Aktin GYM alapítóiként célunk egy olyan privát edzőterem kiépítése volt, ahol exkluzív, privát környezetben, magas színvonalú szolgáltatással segíthetjük a vendégek céljainak elérését. Színes, de tudományosan alátámasztott módszerekkel dolgozunk, itt minden gyakorlatnak helye van. Edzőtermünk könnyen megközelíthető, a jó hangulathoz korszerű eszközök és kellemes zene társul.

Nálunk prioritás a személyre szabottság és fejlődésed nyomon követése, ezért első alkalommal részletes állapotfelméréssel kezdjük az órát, hogy leginkább rád szabjuk az edzésprogramot. Az egészségügyi háttered feltérképezése és elérendő céljaid lesznek edzésterved biztos alapjai.

Ha érdekel a vegetáriánus, vagy vegán irányzat, akkor jó helyen jársz, mert mindketten vegán személyi edzők vagyok. Táplálkozási tanácsokkal is támogatni tudjuk céljaid elérését növényi étrend mellett is.

Itt valódi tudás átadása történik, szélesítjük perspektívánkat és folyamatos továbbképzésekkel követjük le a sport- és táplálkozástudomány irányváltásait, innovációit. Közös munkánk során mélyebb ismeretre tehetsz szert tested működését illetően.  Megismerkedhetsz a gyakorlatok szabályos kivitelezésével, határaid biztonságos feszegetéseivel és a „miértekre” is megkapod a választ, ha komolyabban érdekel az edzéselmélet.

Csatlakozz hozzánk és evezz velünk új vizekre, ismerkedj meg a módszerrel, ami működik és kóstolj bele a testedzés teljesen új dimenziójába.

Galéria

gallery