Öntsd ki egy edénybe a csicseriborsó konzerv levét, de ne dobd ki, mert később szükséged lehet rá!
A leszűrt csicseriborsóhoz keverd hozzá a tahinit, a citromlevet, a sót, a fűszereket (például garam masala), és a fokhagymát.
Botmixerrel turmixold addig, amíg sima és krémes nem lesz. Ha túl sűrű az állaga, adj hozzá egy keveset a félretett csicseriborsó léből, hogy elérd a kívánt állagot.
Kanalazd egy tálba, és ízlés szerint díszítsd fűszerekkel, friss petrezselyemmel.
Adag: 1 adag (100 g)
Kalória: 178 kcal
Szénhidrát: 17 g
Fehérje: 7 g
Zsír: 8 g
Adag: 3 adag (300 g)
Kalória: 534 kcal
Szénhidrát: 51 g
Fehérje: 21 g
Zsír: 24 g
2021-2025 © AktinGYM – Minden jog fenntartva!
Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.