fbpx

Macro coaching

14.990 Ft / hónap

(br. 14.990 Ft)

Mit tartalmaz az macro coaching?

Makro beállítás

A célodnak megfelelő makrotápanyag és kalória ajánlást kapsz. Ez nem konkrét étrend, csak egy iránymutatás

Elemzés

A táplálkozási naplód alapján heti szinten felülvizsgáljuk a makróidat és ha szükséges módosítunk rajta.

Támogatás

Az macro coaching során heti kapcsolatban leszünk, bármit kérdezhetsz táplálkozás témában.

Friss kutatásokon alapuló tanácsadás

Az macro coaching során felmerülő javaslatok kutatásokon alapszanak, amiket aszerint frissítünk, ahogy újabb naprakész adatok válnak elérhetővé a témában. 

KIK VAGYUNK MI?

Lenkei Anna Dorina vagyok az Aktin GYM egyik alapítója.

A Testnevelési Egyetemen végeztem és azóta is folyamatosan képzem magam az edzéssel kapcsolatban. Kezdetekben rengeteg mindent önállóan tanultam meg, de sajnos gyakran rossz forrásokból tájékozódtam.

Elhatároztuk, hogy létrehozunk egy olyan szolgáltatást, ahol a hozzánk hasonló hétköznapi emberek minden fontos infót megkapnak hiteles forrásból ahhoz, hogy a létező legegyszerűbb módon a lehető legtöbbet hozhassák ki a táplálkozásokból.

Az alapítótársam, Fábián Dániel, aki tapasztalt személyi edzőként, képzett táplálkozási tanácsadóként és nem mellesleg mérnökként, webfejlesztőként és designerként szuper tartalmakat készít. Ketten együtt nagyon jó csapatot alkotunk és tökéletesen kiegészítjük egymást. Ez a titka annak, hogy miként tudtunk létrehozni olyan magas szintű tananyagokat, mint amelyekkel az Aktin GYM kurzusaiban és az online coaching során találkozol.

csatlakozz most kedvezményes áron

10% kedvezmény az AGYM10 kuponkóddal

december 31-ig

nap
óra
perc
mp

Gyakran Ismételt Kérdések

Azoknak ajánlott, akik össze tudják maguknak állítani az étrendjüket, tudnak kalóriákat/makrókat számolni. Viszont nem biztosak benne, hogy hogyan kellene felosztani makrókat, meghatározni a kalóriakeretüket a céljaik eléréséhez. 

Ha még sosem számoltál kalóriát és makrókat, akkor először érdemes elvégezned a makrotápanyag számolás kurzusokat. 

Azoknak nem ajánlott, akik még sohasem számoltak kalóriát/makrókat. Nincsenek tisztában az alapvető makrotápanyagok fogalmával sem. 

Konkrét étrendet nem tartalmaz. Azt, hogy mit eszel, te döntöd el és neked kell számolnod a tápanyagokat.

Az első konzultáció követően megkapod a kezdő makróidat.

Az étkezéseidet vezetned kell fehérje, szénhidrát és zsír bontásban egy általad preferált kalóriaszámláló alkalmazással. Továbbá a testsúly adataidat is szükséges naplóznod. 

Minden héten írnod kell egy beszámolót, hogy hogyan haladtál és meg kell küldened a táplálkozási naplódat és a testsúly méréseidet. 

Ezek alapján hétről hétre ellenőrzöm a makróidat és amennyiben szükséges, módosítom őket. 

Az első konzultáció, amennyiben lehetséges, egy online hanghívás formájában történik. A heti konzultáció során a kommunikációs platform a te igényeidnek megfelelően kerül kiválasztásra. 

Az új dokumentumot minden héten vasárnap küldjük ki. Amennyiben előbb szeretnéd megkapni, akkor arra is van mód. Ehhez az szükséges, hogy a táplálkozási naplódat megküld legalább 24 órával előtte. 

Egy általad preferált kalóriaszámláló alkalmazást fogsz használni, ebben fogod vezetni, hogy mit ettél. Nekünk tökéletesen megfelel, ha az egyes napokról képernyőfotókat készítesz és azokat továbbítod felénk.

Mindent értek, hol lehet rendelni?